Nopsat Racing Team

Teija oli nuorten viides Puolangalla. Niin se nuorempi polvi kehittyy huimaa vauhtia.

Vuoden 2008 ja uudempia kuvia saa kopioida galleriasta omaan käyttöön. Kuvia SAA myös julkaista netissä omilla nettisivuilla/irc-galleriassa, facebookissa jne ilman erillistä lupaa. Kuvia ei saa muokata vaan copyright-tekstin tulee näkyä.
Kuvien muu luvaton käyttö/julkaisu on kielletty.

Tiimin jäsenien email-osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@nopsatracingteam.com. Palautetta ja kysymyksiä saa/voi lähettää näin kuskeille suoraan.


Syyskuu Jasu JM fotot. 3.9. kisattiin Jazu JM OuluZonessa missä olikin runsas edustus nopsalaisia paikalla. Hannu oli tornissa kuuluttamassa. Kari ajoi uutukaisella Bemurillaan EVK:n ja yleisen, mutta kotiinviemisiksi tuli vain remonttia. Tomi kurvaili samaisella autolla nuorissa. Teija kurvaili Teemun Nissanilla myös nuorissa, mutta tällä kertaa jäätiin mitalisijojen ulkopuolelle. Aki sen sijaan kunnostautui vieden upeasti EVK-luokan voiton. Teemu oli myös mukana kärkikahinoissa, mutta pikku painien jälkeen sijoitus oli lopulta viides. Mutta eihän se menestys vielä siihen loppunut. Aki toi yleisessä Opelixin kolmantena ruutulipulle ja Teemu oli Micrallaan kuudes.
Sunnuntaina Aki ja Teemu kisasivat OuluZonessa JR kisassa. EVK:ssa Akin vauhti riitti hopealle Teemun sijoittuessa pronssille. Yleisessä Aki joutui hiukan painiskelemaan, jonka vuoksi matka ei jatkunut finaaleihin saakka. Teemu sen sijaan kirkasti mitallin väriä ja oli yleisen toinen.

Elokuu Kuvia kuluvalta vuodelta..
Kuvagalleria linkit päivitetty. Fotaaja on pitänyt sapattivuotta jokkiskisoista yms kaikesta mahdollisesta, minkä vuoksi tänä vuonna ei ole tullut fotoja otettua.


Nopsat Racing FaceBookissa.

***

* * *

Webmaster